Translate

dilluns, 14 de gener del 2008

PRESENTACIÓ



El cor Euridice va nàixer l'any 1993 am la voluntat d'oferir als alumnes i exalumnes de l'Escola Municipal de Música de Les Borges Blanques (Lleida) la possibilitat de formar un cor de cambra. Tot i que s'inicià com a cor mixt, la formació ha anat variant fins a l'actualitat, cosolidant-se com a cor femení.

Ha col·laborat amb diferents cors i grups instrumentals del nostre país i amb la Jove Orquestra Simfònica del Conservatori de Berna (Suïssa). L'any 1993va participar en l'enregistrament en CD de la cantata "Fills del Segle" d'Albert Guinovert, conjuntament amb d'altres cors juvenils de tot Catalunya.

Ha actuat a diversos punts de les comarques de Lleida, Barcelona i Tarragona, participant en cicles com Els clàssics de l'IEI o la Primavera Cultural de les Garrigues, a l'Ateneu Barcelonès, a la Casa Golferichs de Barcelona i a les jornades Culturals de Les Borges del Camp.

Des de la seva fundació el 1993 diversos directors han passat pel cor. Noms com Eliseu Ribes, l'inciciador del projecte, Agustí López, Ramon Andreu, Oriol Sans, són referència per les cantaires del cor.
Actualment, la batuta està en mans de Dolors Ricart qui amb la seva personalitat fa crèixer el cor dia a dia.

La programació del cor avarca des de les obres vocals més tradicionals fins a la música contemporània. Des de l'any 2006 el programa s'ha vist engreixat amb obres de música gospel, pop i rock, que fan les delicies del públic allà on el cor actua.

DIÀleg infiNIT

CAN YOU HEAR ME? Cor Euridice 2013