Translate

dimecres, 2 de maig del 2018

PROMENADE SANTOS. TRACA DE VEUS I MÚSICA EN HOMENATGE A CARLES SANTOS

Resultat d'imatges de carles santos

CARLES SANTOS
1 de juliol 1940 – 4 de desembre de 2017




Promenade Santos
Traca de veus i música en homenatge a Carles Santos

El 1985 Carles Santos va realitzar Promenade concert, una acció musical per a trompetes, trombons, percussió, contrabaix, piano, veus, etc. Santos, mitjançant uns monitors de vídeo, des del Portal de l’Àngel, dirigia els músics que tocaven als balcons del carrer de la Portaferrissa.
Ara, amb Promenade Santos volem homenatjar el músic i poeta amb un concert de carrer que doni veu i cant al seu esperit i al seu llegat més textual, a l’art amb què Santos sabia donar cos, espai i so a la poesia més fonètica i performativa, amb el seu llenguatge personal intrínsec al cos, a la veu i a la seva «posada en acció». Al llarg d’aquest recorregut, que conclourà amb el bateig del Centre d’Estudis Joan Brossa, músics, cantants, poetes, artistes —col·laboradors que van ser dirigits per Santos, així com mestres de la improvisació més experimental i del moviment Fluxus — interpretaran els seus textos i partitures.
Diumenge 13 de maig, 18 h
Activitat gratuita
Recorregut pels carrers, places i patis
Plaça de Jaume Sabartés, carrer de Montcada, patis del Museu Picasso, pati i balcons del Museu de Cultures del Món, carrer de l’Arc de Sant Vicenç, carrer de la Seca i el Centre d’Estudis Joan Brossa.
A càrrec de:
L’agrupació Musical Rapitenca de Sant Carles de la Ràpita, amb la direcció musical d’Antoni Alburquerque Subirats; Cor Euridice, dirigit per Dolors Ricart; Paca Rodrigo; Marta Darder; Llorenç Barber Miquel Àngel Marín; Jesús Galdón; Montserrat Palacios; Josep Maria Balanyà; Nuboläris i Vicenç Altaió. Coordinació d’Ester Xargay.
Amb la col·laboració de:
La Seca II, Centre d’Estudis Joan Brossa, La Seca I, Espai Brossa, Museu Picasso, Museu de Cultures, del Món i Fundació Caixa Vinaròs.                                                                                             

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari

DIÀleg infiNIT

CAN YOU HEAR ME? Cor Euridice 2013